Živalski park – Ranč Aladin

Petek, 16.6.2023 smo učenci 1.a in 1.b razreda odšli na  zaključno ekskurzijo. Naš cilj je bil Živalski park – Ranč Aladin. Na pot smo se odpravili dobre volje, polni pričakovanj in navdušenja.

Naši nahrbtniki so bili napolnjeni z okusno malico, vodo in sladkimi dobrotami. Šofer Jože nas je prijazno sprejel in naša dogodivščina z avtobusom se je pričela. Peljali smo se mimo Gabra, Trebnjega, končni cilj je bila Gomila pri Mirni.

Po prihodu smo se razdelili v dve skupini. Gospod Damjan nas je odpeljal na voden ogled parka. Izvedeli smo veliko zanimivosti in nekatere živali tudi rokovali in hranili. Videli smo kar nekaj mladičev, ki so jih starši s ponosom pokazali. Po ogledu smo si privoščili okusno malico ter se posladkali s sladkimi priboljški. Park nam je ponudil tudi zanimiva in atraktivna igrala, ki smo jih z veseljem preizkusili.

Predno smo se poslovili smo se posladkali s sladoledom. Sledila je še gasilska fotografija. Polni vtisov, razigranosti in čudovitih doživetij smo se odpravili proti domu.

TO JE BIL NAŠ NAJLEPŠI DAN!