Valeta 2021

V torek, 15. 6. 2021, je 41 devetošolcev zaključilo osnovnošolsko izobraževanje. Dan pred tem so uspešno predali šolski ključ naslednji generaciji. Tokrat so bili to učenci 8. b razreda. Na zaključni dogodek so se intenzivno pripravljali in v tednu pred valeto posneli krajši predstavitveni video, ki se je predvajal na zaključni prireditvi. Ta je potekala v prijetno pripravljeni šolski avli. Tudi letošnji zaključek je krojila epidemija koronavirusne bolezni, vendar smo dogodek uspešno izpeljali.

Devetošolci so v uradnem delu valete prejeli spričevala, razredna in šolska priznanja. Najuspešnejši pa so se vpisali v Knjigo dosežkov in Zlato knjigo. Sledile so zahvale vsem, ki so devetošolcem v času osnovnošolskega izobraževanja predajali znanje, jim stali ob strani, jih spodbujali in skrbeli, da so se v šoli dobro počutili.

Za zaključno presenečenje pa je poskrbela šola in jim poklonila nastop slovenskega dramskega igralca, televizijskega voditelja in državnega prvaka v pomnjenju števila pi Nika Škrleca.  Devetošolci so se tako ponosni in nasmejani podali novim izzivom naproti. Na njihovi poti pa jim želimo vse najlepše.

Srečno, dragi devetošolci!