Smučanje v Kranjski Gori

V petek, 14. 1. 2022, smo se  odpravili na smučarski tabor v Kranjsko Goro. Ko smo prispeli, smo povečerjali, nato pa odšli na nočno smuko.

Naslednji dan smo imeli ob 8. uri zajtrk, ob 9. uri pa smo že bili na smučišču. Smučali smo vse do kosila. Po kosilu je bilo nekaj časa za kratek počitek, potem pa hitro nazaj na smučke. Po smučanju smo imeli do večerje prosto. Ni nam bilo dolgčas. Nekateri so odšli na sprehod po Kranjski Gori, drugi pa smo počivali v sobah. V nedeljo po zajtrku smo spakirali stvari in odšli še na zadnjo dopoldansko smuko. Ob 13. uri je bilo kosilo, ob dveh pa smo se z avtobusom odpravili nazaj v Šentvid.

Smučanje je bilo zelo zabavno, še posebej zato, ker sta bila z nami učitelja Robert in Tomaž, ki sta bila vedno dobre volje in sta se z nami tudi nasmejala. Še posebej zanimivo je bilo, ko so se nekateri učenci »izgubili«, mi pa smo jih iskali po celem smučišču. V Šentvid smo se vrnili precej utrujeni, a smo bili veseli in hvaležni za tako lep vikend, ki ga ne bomo nikoli pozabili.

Neža Koželj in Anika Sreš

.