Obvestilo staršem o gradnji in prilagojenem režimu šole

Spoštovani starši in drugi obiskovalci šole.

Z naslednjim tednom se začnejo na naši šoli gradbena dela zaradi rekonstrukcije in dograditve. Trajala bodo do konca novembra 2024 in za ta čas bomo imeli omejeno uporabo prostora okoli šolske stavbe.

Parkiranje za telovadnico in ob šoli (za šolo) ne bo mogoče, ker bo tam gradbišče. Izvajalec gradnje bo imel tam stroje ter ostale pripomočke, material, kontejnerje. Ostaja parkirišče pred šolo ter ob šoli na sprednji strani. Parkirati je mogoče tudi pri steni z mozaiki. Večje parkirišče je tudi pri pokopališču.

Zaprt bo vhod za šolo, ki ga uporabljate predvsem starši prvošolcev. Starši pospremijo učence do vhoda na nasprotni strani, torej vhoda za 1. triletje. To je isti vhod, skozi katerega odhajajo učenci po pouku.

Zaradi gradnje bomo glede na razpoložljive učilnice prilagajali tudi pouk predvsem predmetne stopnje. Pouk bomo izvajali v učilnicah, ki nam ostanejo na voljo. Prehod med razredno stopnjo in predmetno stopnjo bo začasno onemogočen.

Kljub nevšečnostim, ki jih s sabo prinese gradnja, se veselimo štirih novih učilnic in se zahvaljujemo za razumevanje. O nadaljnjih morebitnih spremembah pa vas bomo obvestili.