ŠVN Trije Kralji

Spoštovani starši.

5. dan

Danes smo sobe pospravili, odnesli prtljago in odšli na zadnje smučanje na letošnji šoli v naravi. Po kosilu se bomo z lepim spominom na pretekli teden odpravili domov. Predviden prihod je ob 16.uri.

4. dan

Danes smo dobro izkoristili sneg, ki nas obdaja. Po intenzivnem smučanju smo se okrepčali s toplim čajem in nadaljevali z raziskovanjem smučarskih prog.

Zvečer so učitelji po večerji podelili priznanja najhitrejšim v veleslalomu, razglasili zmagovalce Ferdove snežne pravljice in najhitrejšo ekipo v orientaciji.

Vsaka soba se je predstavila in odigrala svojo pripravljeno točko. Zelo smo se zabavali, konec pa popestrili s plesom in glasbo.

3. dan

Po zajtrku smo nestrpno pričakovali odhod na smučišče, kjer smo navdušeno nadaljevali z aktivnostmi na snegu.

Skoraj vsi smo se odpeljali z vlečnico do vrha in uživali v lepem razgledu na dolino.

Po večerji smo se preizkusili v orientaciji in pokazali svoje spretnosti v bowlingu. Utrujeni, a polni lepih vtisov z današnjega dne, smo šli pod tuš in sladko zaspali.

2. dan

Današnji dan smo začeli s čudovitim pogledom na zimsko idilo.

Sledil je zajtrk, nato pa težko pričakovani odhod na smučišče. V lepem sončnem vremenu smo nadgrajevali svoje smučarsko znanje.

Učiteljice so nas pogrele s toplim čajem, mi smo pa se medtem tudi malo spočili.

Za večerjo so nas kuharji razveselili s pico, nato pa je sledil nočni pohod s svetilkami po gozdu. Občudovali smo zvezdnato nebo in se z nasmehi odpravili proti hotelu. Po tuširanju in umivanju zob smo si zaželeli lahko noč in zaspali. Noč je minila mirno in brez posebnosti.

1. dan

Sporočamo, da so učenci in učitelji že prispeli na Pohorje.