PRIJAVA NA JUTRANJE VARSTVO, PODALJŠANO BIVANJE in PREHRANO, ZA ŠOLSKO LETO 2022/23

Spoštovani starši.

Rok za prijavo na jutranje varstvo, podaljšano bivanje ter prehrano je podaljšan do 24. 6. 2022.

Podaljšano bivanje šola organizira za učence od 1. do 5. razreda in poteka od konca pouka do 16.30 ure. Podaljšano bivanje je načrtovana šolska dejavnost, v kateri učenci opravijo domačo nalogo in organizirano preživijo prosti čas. Podaljšano bivanje ni namenjeno čakanju na interesno dejavnost ali avtobus. Za učence, ki po končanem pouku čakajo na organiziran prevoz, bomo zagotovili varstvo.

Jutranje varstvo je namenjeno predvsem učencem 1. razreda. Poteka od 6. ure do pričetka pouka. Če se bo izkazalo, da bo ostalo dovolj prostih mest, bomo vanj vključili tudi učence 2. razreda, ki nujno potrebujejo jutranje varstvo.

V šolski kuhinji OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični pripravljamo za naše učence štiri obroke dnevno: zajtrk, dopoldansko malico, kosilo in popoldansko malico. Priporočljivo je, da vsak učenec v času pouka zaužije vsaj dopoldansko malico. Trudimo se, da je šolska prehrana kakovostna in raznovrstna. Pomembno nam je, da zadovolji fiziološke potrebe otrok, zato si prizadevamo narediti čim bolj pester jedilnik.

Prijave v jutranje varstvo, podaljšano bivanje in na prehrano bodo tudi letos potekale preko eAsistenta. V prilogah vam pošiljamo enostavna navodila za prijave. Prijave bodo odprte od 6. 6. 2022 do 25.6. 2022.

Prijava preko eAsistenta je brezplačna in vsem dostopna. Če ste pozabili geslo, vtipkajte v spletni brskalnik (npr. Google) eAsistent za starše in kliknite pozabljeno geslo oz. ste pozabili geslo. Zatem vpišete vaš elektronski naslov, na katerega boste prejeli novo geslo za dostop v eAsistent vašega otroka.

V kolikor imate težave pri prijavah na posamezne dejavnosti  se obrnite na  Polono Lampret (polonca.lampret@osferdavesela.si).

Vljudno vas prosimo, da se držite dogovorjenega roka, saj po tem datumu pričnemo z obdelavo podatkov in oblikovanjem oddelkov podaljšanega bivanja in jutranjega varstva že za šolsko leto 2022/23.