Skoči na glavno vsebino

Druženje z gasilci

Spoštovani!

OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični Vas vabi na veselo  druženje z gasilci, ki bo 8. 5. 2024, od 17.00 ure naprej pred Gasilskim domom Šentvid pri Stični.

Gasilci PGD Šentvid pri Stični Šentvid nam bodo predstavili svojo dejavnost, opremo, gasilski dom, igre…
Poskrbljeno bo tudi za šotor, zato se vidimo v vsakem vremenu. Preberi več Druženje z gasilci

Zlati citrarski uspehi

V začetku marca se je Julija Koritnik razveselila letošnjega prvega zlatega citrarskega uspeha na državnem tekmovanju mladih glasbenikov Temsig. Temu tekmovanju sta sledili še dve, obe mednarodni. Prvo tekmovanje je bilo 24. marca v Münchnu in drugo 17. aprila v Celju. Na obeh je Julija močno izstopala od sotekmovalcev v svoji kategoriji ter posegla po odličnih rezultatih ter osvojila prvo mesto in prejela zlato plaketo. Julija zastopa Glasbeno šolo Grosuplje pod mentorstvom Pavline Šifrar.

 

DVODNEVNI IZLET PLANINSKEGA KROŽKA

Tokrat se bomo podali v Logarsko dolino v naše Savinjske Alpe. Rinka (slap Savinje) je med najlepšimi in najbolj obiskanimi slapovi v Sloveniji. Je najvišji slap izmed dvajsetih (stalnih in občasnih) v Logarski dolini. Obiskan je v vseh letnih časih. Zaradi svoje mogočnosti in višine, je Rinka od leta 1987 naravni spomenik.

Datum: od 11. do 12. 5. 2024

Ker je število mest na koči omejeno, bodo prijave potekale po prednostnem seznamu. Tako imajo prvo možnost prijav tisti učenci, ki so se v letošnjem šolskem letu udeležili več izletov.

Več v razpisu.

Dostopnost