25. 11. – dan brez telefona

NIJZ poziva k vseslovenski akciji dan brez telefona – dan za druženje v živo.

V mesecu novembru, ki je mesec preprečevanja različnih oblik zasvojenosti vabimo, da se vsi Slovenci, ki uporabljajo pametne telefone, za 1 dan ali vsaj nekaj ur odpovedo uporabi telefona in da ta čas preživijo z ljudmi – v pogovoru, skupnih aktivnostih, kot so športne aktivnosti, druženje, sprehodi ali pa čas porabijo za hobije in stvari, ki jih radi počnejo.

ZATO VABLJENI, DA SE PRIDUŽITE VSESLOVENSKI AKCIJI
1 DAN BREZ TELEFONA,
KI BO V PONEDELJEK, 25. 11. 2019.

Preberi več

Generacije so pele petič

V šolski avli so v četrtek, 14. novembra, že petič zapored prepevale različne generacije šentviških pevcev, letos pa so tudi zaplesali. Sproščen, pester, medgeneracijsko in predvsem z dobrodelno noto obarvan večer je potekal na pobudo KD Vidovo, prostovoljna sredstva pa so se zbirala za šolski sklad oziroma šole v naravi.
Preberi več

Praznični sejem

V petek, 29. 11. 2019, se bo na Osnovni šoli Ferda Vesela odvijal praznični sejem.

Prijeten dogodek bo zaznamovala pestra ponudba prazničnih izdelkov, pa tudi harmonikarji bodo poskrbeli za veselo vzdušje. Zbirali bomo prostovoljne prispevke za izdelke, ki so jih naredili učenci, sredstva pa namenili tako oddelkom kot tudi šolskemu skladu.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite ob 17. uri. Najprej si v avli šole oglejte kratko kulturno prireditev, nato pa zakorakajte v telovadnico in preverite pestro ponudbo prazničnih izdelkov.

Veselimo se vašega obiska!

Preberi več