Leto 2020 zaključujemo na daljavo

Počasi se končuje pravljični mesec december. Običajno nas ta mesec navdušuje s prazničnimi okrasitvami in druženjem. Nihče med nami si ni mislil, da bomo v letu 2020 kar dvakrat postavljeni pred veliko preizkušnjo. Za vse je bilo to leto polno novosti in prilagajanj. Čez noč smo se morali spopasti z delom na daljavo, z novimi načini in metodami učenja in poučevanja. Zato zdaj še bolj cenimo dobre odnose, strpnost in medsebojno pomoč.

V teh predprazničnih dneh, na šoli zelo pogrešamo otroški živžav in utrip veselega decembra. Kljub covidu-19 pa se prazničnemu vzdušju nismo želeli odpovedati. V teh dneh so učitelji za učence pripravili pester nabor prostočasnih dejavnosti. Seveda pa smo pripravili tudi program ob dnevu samostojnosti in enotnosti ter zaključku koledarskega leta.

Kako bo potekalo naše delo od 4. 1. 2021 dalje, še ne vemo. Upajmo pa, da se bodo razmere izboljšale in bo ena prvih novic v novem letu, datum ponovnega srečanja v šolskih klopeh.

Ob tej priložnosti se vam še enkrat zahvaljujemo za uspešno prilagajanje številnim novostim, za dobro sodelovanje in trud.

Vse lepo in vse dobro vam želimo.