Predavanje za starše – Uravnotežena vzgoja

Sodobni starši se vsakodnevno srečujejo z vprašanji, kako vzgajati svojega otroka in kateri vzgojni pristopi so primernejši ter kako uskladiti partnersko različne poglede in pristope.

V četrtek, 25. 1. 2018, ob 17. uri bo na šoli organizirano predavanje za starše, kjer bo predavateljica Eva Hrovat Kuhar, avtorica knjige Izzivi sodobne vzgoje, spregovorila o uravnoteženi vzgoji in se osredotočila na pričakovanja, nagrade in pohvale ter postavljanje meja.

VLJUDNO VABLJENI.

Zimska šola v naravi

  1. dan

Zbudili smo se v hladno ponedeljkovo jutro, vendar smo bili kljub temu polni pričakovanj, kajti čakal nas je teden poln zimskih radosti. Pot nas je peljala proti Pohorju, kjer nas je pričakala prava zimska pravljica in hotel Jakec, ki bo ta teden naš drugi dom. Po dobrem kosilu smo se hitro podali na smučišče in opravili preizkus v znanju smučanja. Preberi več

Državno tekmovanje iz astronomije

V soboto 6. 1. 2018 je bilo v Ljubljani na gimnaziji Šentvid  državno tekmovanje iz znanja astronomije za Dominkovo priznanje.

Z naše šole sta se tekmovanja udeležila devetošolec Gašper Primc in sedmošolka Alla Kvashina. Gašper je osvojil srebrno priznanje, Alla se je uvrstila na odlično 8. mesto, osvojila je zlato priznanje in je povabljena k sodelovanju na Sanktpeterburški astronomski olimpijadi.

Čestitamo!

Zaznan pojav črevesnih zajedalcev

Spoštovani starši,

na priporočilo zdravstvene službe vas obveščamo, da je pri mlajših učencih zaznati pojav črevesnih zajedalcev (glist). Naprošamo vas, da ste pri vašem otroku pozorni na simptome ter ob pojavu ustrezno ukrepate. Temeljito umivanje rok prepreči marsikatero nevšečnost!

Preberi več