Skoči na glavno vsebino

4. čebelarska ulica

V soboto, 13. aprila 2024, smo se tretješolci PŠ Temenica udeležili 4. čebelarske ulice v Ivančni Gorici.

Organizatorji so nam pripravili zanimiv program. Z deklamacijsko točko Ciciban in čebela smo nastopili tudi mi. Poleg pestrega programa je bila na voljo tudi raznovrstno ponudba na stojnicah, za dodatno zabavo pa bo poskrbel Ansambel Foksnerji.

Otroški pevski zbor na območni reviji v Stični

V ponedeljek, 8. aprila, se je otroški pevski zbor predstavil na Območni reviji otroških in mladinskih pevskih zborov v športni dvorani OŠ Stična, ki je potekala v organizaciji JSKD OI Ivančna Gorica. Za pevce je bil to pomemben praznični dan, saj so predstavili svojo zborovsko ustvarjalnost, z zanimanjem pa so prisluhnili, kako prepevajo drugi otroški in mladinski zbori v naši okolici.  Preberi več Otroški pevski zbor na območni reviji v Stični

DO GRADNJE LE ŠE KORAK

Na OŠ Ferda Vesela smo te dni imeli kar pretresene dneve, saj so stroji in delavci odstranjevali zidove, tlake in temelje dela stavbe. Zazijal je velik prostor, ki pa bo kmalu postal gradbišče v pravem pomenu besede. Pouk zaradi gradnje ni bil okrnjen, pa tudi prehrupno ni bilo. So pa se malce zatresla tla pod nogami, kadar so odstranjevali večje dele zgradbe. Sedaj se približuje dan, ko ne bodo več odvažali ruševin, temveč pripeljali materiale za nov del naše hiše. Ko se pokaže drugačna slika, pa vam jo zopet predstavimo.

Dostopnost