Generacije so pele petič

V šolski avli so v četrtek, 14. novembra, že petič zapored prepevale različne generacije šentviških pevcev, letos pa so tudi zaplesali. Sproščen, pester, medgeneracijsko in predvsem z dobrodelno noto obarvan večer je potekal na pobudo KD Vidovo, prostovoljna sredstva pa so se zbirala za šolski sklad oziroma šole v naravi.
Preberi več

Praznični sejem

V petek, 29. 11. 2019, se bo na Osnovni šoli Ferda Vesela odvijal praznični sejem.

Prijeten dogodek bo zaznamovala pestra ponudba prazničnih izdelkov, pa tudi harmonikarji bodo poskrbeli za veselo vzdušje. Zbirali bomo prostovoljne prispevke za izdelke, ki so jih naredili učenci, sredstva pa namenili tako oddelkom kot tudi šolskemu skladu.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite ob 17. uri. Najprej si v avli šole oglejte kratko kulturno prireditev, nato pa zakorakajte v telovadnico in preverite pestro ponudbo prazničnih izdelkov.

Veselimo se vašega obiska!

Preberi več

Dan slovenske hrane in Tradicionalni slovenski zajtrk

V petek, 15. novembra 2019, je potekal Dan slovenske hrane, ki je namenjen spodbujanju uživanja kakovostne hrane iz lokalnega okolja.  Ena izmed aktivnosti Dneva slovenske hrane je tudi Tradicionalni slovenski zajtrk, ki vsako leto poteka v šolah, vrtcih in drugih javnih ustanovah ter mnogih podjetjih. Zajtrk je bil kot običajno sestavljen iz mleka, masla, kruha, medu in jabolka, ki so pridelani in predelani v Sloveniji. Preberi več